Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2013 - Flores Raras - Bruno Baretto = CSFD 72% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2013 - Flores Raras - Bruno Baretto = CSFD 72% Názov:2013 - Flores Raras - Bruno Baretto = CSFD 72% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:698.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-21 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Romanticky,Zivotopisny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 38

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/335602-dosahnout-na-mesic/prehled/


       
       


    Quote:
    Životopisný / Drama / Romantický
    Brazílie, 2013, 118 min
    Režie: Bruno Barreto


    Quote:
    Píše se rok 1951 a uznávaná americká básnířka Elizabeth Bishop přijíždí lodí do Ria de Janeira navštívit kamarádku ze školy Mary a její partnerku Lotu na jejich venkovském sídle. Stydlivá, introvertní Elizabeth je zprvu zaskočena brazilskou spontánností a způsoby. Je pravým opakem energické, průbojné a nekonvenční architektky Loty de Macedo Soares, která otevřeně jedná na základě přitažlivosti, jež mezi oběma ženami okamžitě zajiskří. Romantické drama překrásně zobrazuje bouřlivý, avšak dlouhodobý poměr mezi dvěma velkými umělkyněmi, které žijí mimo společenské normy, a staví na omračujícím hereckém projevu elegantní Mirandy Otto a uznávané brazilské divy Glorie Pires.


    Quote:
    "Blízko a blíže semknuti jsou milenci celou noc....obracejí se k sobě ve svém snění....jako dvě stránky jedné knihy, které se v temnotě navzájem čtou, jedna ví, co ví druhá, znají se vzájemně od konečků vlasů po konečky prstů." - Velmi citlivě zpracované drama dvou žen, které osud spojil dohromady. Mělo tak úžasnou atmosféru s velmi dobrým hudebním podkresem a hereckými výkony, kde za sebe mohu s čistým svědomím napsat, že díky Brunovi to byl pro mě jeden z nejintenzivnějších zážitků v poslední době. A to se nerozepisuji o té vizuální nádheře, jak interiérů, tak exteriérů.


    Quote:
    A deeply moving surprise of a film
    I was sad to see this deeply moving, complex and intelligent story of the love between the award winning American poet Elizabeth Bishop and Brazilian architect Lota de Macedo Soares. so overlooked by U.S, audiences and critics. There are two outstanding performances by Miranda Otto as the outwardly shy and repressed alcoholic Bishop, and Gloria Pires as her opposite, an extroverted, highly emotional woman who coaxes Bishop out of her shell.

    Very nicely photographed, this reminded me of the best of the Merchant-Ivory films. It's not flashy. Indeed there's a quiet to it that is needed to off-set the melodramatic (even if based in truths) elements of these women's lives. But that doesn't keep it from packing a hell of an emotional punch, and in being bold enough to create characters we care for, but who are also deeply troubled and capable of making bad choices – just like in the real world of relationships we rarely see on screen. It was also nice to see a gay-themed love story that both acknowledged how difficult being homosexual was in the 1950s, while not becoming a film about that only. This is a film about a complex relationship between two highly creative and wounded souls who both save and damage each other. The fact that both are women is only a small part of the larger story. It's also one of the only films I've seen capture at least a taste of the struggle and loneliness of the act of writing.

    One of those little gems that deserves to be discovered by more people.





















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.23.38
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.286 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:45
    sql

    TOPlist